INLOOP/LESSEN

CORONA-THUIS LES

Door alle maatregelen zijn we erg beperkt in ons doen en laten buitenshuis. Maar creativiteit zit gelukkig in jezelf. Om daar toch de ruimte voor te geven, bied ik je in deze periode de mogelijkheid voor thuisles. Je maakt iets van de klei. Als je er tevreden over bent, breng je het na het maken van een afspraak langs en ik zal zorgen dat het gebakken wordt. Indien je twijfelt en toch een advies op afstand nodig hebt, kun je me altijd raadplegen via de app of telefoon. 

De kosten voor deze thuislesbak zijn €10,- per ovenplaat van 40 cm bij 40 cm . 

 

 

WORKSHOP

Er zijn geen data gepland. Indien je graag een workshop wilt volgen met een groep vrienden of familie, maken we gewoon een afspraak. Wil je graag alleen een keer een workshop volgen, dan kan dit ook op afspraak of je bent welkom tijdens een inloopmoment. 

Neem vooral contact op om de mogelijkheden te bespreken! Stuur dan even een mail naar  info@jenitakeramiek.nl  of neem telefonisch contact op.

 

Helaas is het ivm de alle maatregelen op dit moment niet mogelijk om een workshop te volgen. Wel kan er een reservering gemaakt worden voor toekomstige data. Mocht blijken dat het toch niet kan in verband met verlenging van de maatregelen, kan de reservering kosteloos geannuleerd.

 

Evenementen

Helaas zijn er geen evenementen in de planning in verband met alle Corona maatregelen.