Lessen en inloop

ongeveer 2 uur inclusief koffie/thee

Een workshop is een prettige manier om kennis te maken met keramiek of om samen te doen met je vrienden. Als je echter meer wilt met klei, of je verdiepen in technieken of zelf creatief bezig zijn is een les volgen of gebruik maken van inloop een prettige manier.

Lessen

Om creativiteit te kunnen uiten is kennis van basistechnieken nodig. In de lessenserie van 6 lessen komen de basisvaardigheden langs.

In de eerste twee lessen ga je aan de slag met drie basistechnieken en tijdens de derde les ga je deze werken glazuren. 

In overleg bepalen we de inhoud van de vierde en vijfde les. Je kunt hierbij nog meer technieken aangeboden krijgen of je gaat zelf aan de slag waarbij je technische ondersteuning krijgt. De zesde les staat weer in het teken van glazuren.

 

 

Inloop

Je weet wat je wilt, kunt en zoekt een ruimte om vrij te kunnen kleien. Tijdens de inloopmomenten ben je aan het kleien en je maakt gebruik van de ruimte, gereedschappen, glazuren en je werk wordt gebakken.  ( Voor werkstukken hoger dan 30 cm wordt een toeslag berekend en bij gebruik van bepaalde glazuren ook) Je doet alles zelf en het samen kleien in de ruimte kan als inspiratie dienen.

Klei moet gekocht worden, €12,50 per brood.


Inschrijven les/inloop?

n mijn digitale agenda kun je je inschrijven voor een inloopmogelijkheid. In de agenda staan alle mogelijkheden en is een tijdstip bij een datum doorgestreept, zijn helaas alle plekken voor dat tijdstip vol.

Hoe werkt het? Ga naar de gewenste datum (dit vak wordt dan geel) en ga staan op het tijdstip van keuze. Je kunt deze dan aanklikken en vervolgens worden je gegevens gevraagd. 

Na invoering, krijg je op je mail een bevestiging van inschrijven. 

Als je hebt gereserveerd, ga ik ervan uit dat je ook werkelijk komt. Mocht je je afspraak willen annuleren, dan kan dit via de link, die je bij je aanmeldingsbevestiging hebt gekregen. Lukt het echt niet, stuur me dan een mail of appje met de hulpvraag.

      


Als je.nog nooit bent geweest, vind ik het prettig dat je eerst even telefonisch contact hebt voor inschrijven. Enerzijds om verwachtingen helder te hebben en anderzijds om.aan te geven of er nog ruimte is voor extra cursisten. 

Alvast dank hiervoor. 


  

Via onderstaande knop kom je bij het reserveringssysteem.