WORKSHOP

ongeveer twee en half uur                    inclusief koffie/thee met iets lekkers €50,--

Creatief

Je wilt zelf iets maken. Je weet wat je wilt en hebt iets gezien of bedacht. Tijdens de workshop ga je kijken wat mogelijk is binnen de beperking van het materiaal, de tijd en jouw creativiteit

 Thema

Je wilt zelf iets maken. Je weet allen nog niet precies wat het moet worden. Hiervoor kun je dan een thema kiezen. Dat kan voor de workshop bepaald worden maar mag ook tijdens de workshop zelf. De mogelijkheden hangen wel af van de groepsgrootte en ervaring.

 Gedichten

Vaak zijn teksten voor veel mensen een inspiratie. Deze kun je op verschillende manieren verwerken in de klei.

De tekst is de basis voor de workshop.

 
Budget-workshop

Soms wil je wel graag iets doen met een groep of alleen maar is je budget minder groot.

Hiervoor zijn er oplossingen mogelijk. Bijvoorbeeld een kortere workshop, een gerichte opdracht of een andere aanpassing. Neem voor de mogelijkheden contact op, dan kijken we samen wat haalbaar is. 

 

Afspraak maken voor een workshop?

Als je graag een workshop wilt volgen met een groep vrienden of familie, maken we gewoon een afspraak. Wil je graag alleen een keer een workshop volgen, dan kan dit ook op afspraak of je bent welkom tijdens een inloopmoment. 

Neem vooral contact op om de mogelijkheden te bespreken! Stuur dan even een mail naar  jenitakeramiek@gmail.com.nl  of bel/app  06-22927286